fbpx

Digital strategi

Få fart på salget

Når vi utvikler merkevaren din i den digitale verden, har vi et hovedfokus – ROI & konvertering. Kampanjeprosessen og utviklingen vår er fokusert på respons fra publikum, og skape markedsføring som engasjerer og konverterer til leads og deretter salg.

Hvordan høres 200, 400 eller til og med 1000 nye varme leads ut for deg hver eneste måned? Vi utvikler de rette strategiene for din virksomhet som måles gjennom hele prosessen. 

Generate 300+ warm leads monthly

Salgsfunnel

Fyll opp din daglige kalender med gode varme lead som ønsker å komme i kontakt med deg. Gjennom et godt designet og en nøye planlagt kundereise som konverterer det kalde publikum til varme og trofaste kjøpere.

Facebook Analyse

Et digitalt markedsføringsbyrå med garanti!

Flere potensielle kunder. Mer salg. Mer automatisering!

1. Traffik

Strategi

Vi sender en jevn strøm med høyt kvalifiserte kunder i «jaktmodus» til nettstedet ditt gjennom både betalte og organiske trafikkilder.

2. Konvertere

Strategi

Vi konverterer antall besøkende til trofaste kjøpere ved å implementere unike strategier som hjelper kunden til å både doble og triple salget sitt.

3. Retargeting

Strategi

De besøkende som ikke konverterer, vil bli målrettet gjennom ulike epost-frekvens og annonser som en påminnelse. 

4. Beholde

Strategi

Vi hjelper deg med å sette opp et automatisert system som pleier dine kundeleads, slik at nettstedet ditt fungerer som en egen salgsmaskin som aldri stopper.

Strategi

GRATIS GUIDE AVSLØRER HVORDAN DU KAN ØKE FORTJENESTEN DIN PÅ FACEBOOK UTEN Å ØKE MARKEDSBUDSJETTET DITT!!

GRATIS GUIDE

Endelig, finn ut av hva som hindrer deg i å oppnå de gode resultatene gjennom Facebook-annonsering, slik at du kan begynne å øke salget nå!

 
Strategi

Vi lever av fornøyde kunder og tilbyr 100% fornøyd garanti på vår salgsfunnel.

Når du velger å samarbeide med oss i Famm Kreativt Byrå, kan du investere med tillit fordi du alltid vil være dekket av “pengene tilbake-garantien”. I det ekstremt usannsynlige tilfellet hvor vi ikke klarer å hjelpe din bedrift med å øke antall nye leads gjennom vår markedsstrategi (salgsfunnel), vil vi refunderer hvert eneste øre du har investert hos oss – ingen spørsmål.

Klar for å komme i gang?

Book en gratis time med en av våre rådgivere som vil kartlegge din bedrift, dine produkter og tjenester, og evaluere dine muligheter på de digitale flatene.