Digital Markedsføring

Digital markedsføring som selger

Vi lar kunnskapsbaserte modeller synliggjøre nye kunder og markedet for din bedrift. I en stadig skiftende digital verden har vi en formel som er tidløs. Som et markedsbyrå er vi opptatt av trender og stadig utvikling, men vi setter også rot ved det grunnleggende innen markedsføring og dens tidløse strategier innen suksess- forstå din bedrift!

Det vanskelige enkle

Klikk, klikk og klikk og så er annonsen din ute på Facebook. Eller Instagram. Eller Snapchat. Du får massevis av «likes» og en del positive tilbakemeldinger, men blir det noe særlig salg av det?

«Ja, vi er på Facebook,» sier du, men har du kontroll på hva du får igjen for kronene du bruker på sosiale medier? De aller fleste små og mellomstore bedrifter har ikke det.

Det finnes tekniske løsninger som enkelt kan gi deg oversikt, rapporter og styring, vi i Famm vet hvordan det gjøres og det er en kunnskap vi gjerne deler med deg – vi kan til og med utføre jobben for deg.

Det enkleste og mest bekvemme er selvsagt er å frakte alle eggene i én kurv. Men å bare satse på det enkleste, for eksempel Facebook, kan være det samme som å kaste penger ut av vinduet. Du vet det, vi vet det, la oss sammen finne en løsning som fungerer.Sosiale medier

«Å være på Facebook» er mye mer enn å dele lenker til hjemmesiden din og samle «likes». «Å være på Instagram» er mye mer enn å dele pene bilder av produkter. Å være på sosiale medier betyr å analysere målgrupper, måle reaksjoner og tilbakemeldinger, annonsere mot de mest trolige kundene og skaffe verdifulle kundeemner (leads) som kan føre til reelle salg og økende inntekt. De tekniske løsningene og mulighetene ligger klare til å brukes, vi hjelper deg til å komme i gang.

Søkemotor

Vi elsker trafikk! Våre Google-hensikter er hovedsakelig å tiltrekke seg riktig trafikk som konverterer til salg. Teknisk sett sørger vi for at nettsiden din får en god score i Google-både hastighet og SEO. Salgsfunnel

Hvordan høres 200, 400 eller til og med 1000 nye varme leads ut for deg hver eneste måned? Vi utvikler de rette strategiene for din virksomhet som måles gjennom hele prosessen. 

 

Chatbot

Engasjer deg direkte med publikum og skaff deg flere nye potensielle kunder uten ekstra kostnader. Når systemet er satt opp, kjører det ganske enkelt 24/7 og tar vare på dine eksisterende og nye kunder. 


Digital Advertisement

GRATIS GUIDE AVSLØRER HVORDAN DU KAN ØKE FORTJENESTEN DIN PÅ FACEBOOK UTEN Å ØKE MARKEDSBUDSJETTET DITT

GRATIS GUIDE

Endelig, finn ut av hva som hindrer deg i å oppnå de gode resultatene gjennom Facebook-annonsering, slik at du kan begynne å øke salget nå!

Klar for å komme i gang?

Book en gratis time med en av våre rådgivere som vil kartlegge din bedrift, dine produkter og tjenester, og evaluere dine muligheter på de digitale flatene.