Kreative hoder med et felles mål

Vi i FAMM mener at markedsføring, innerst inne, handler om mennesker. Markedsføring handler egentlig om å engasjere publikum, å skape forhold mellom merkevare og forbruker, og overtalelsen som gjør at interesse blir til handling og til slutt fører til salg. Den beste måten å oppnå dette på er å ta publikum med på en reise, og hos FAMM gjør vi dette gjennom historiefortelling.

Om Oss

Vi leverer alt fra digital markedsføring, innhold, strategi og reklame til kunder. FAMM er et kreativt byrå med fokus på å hjelpe bedrifter med å oppnå sine markedsførings- og salgsmål. FAMM ble dannet i 2019 og er bygget opp rundt talent og passion. Vi skaper et miljø og en tilnærming som oppmuntrer til samarbeid og lar hver enkelt individ innovere, bringe nye ideer og løsninger til den digitale verden.

Gjennom ulike salgskanaler, innhold på sosiale medier, landingssider, e-post markedsføring og skreddersydde strategier, bruker vi  engasjerende historiefortelling for å konvertere til kunder. 

Når du trenger markedsføring som virker, vil vi i FAMM la din historie bli hørt.

Vi jobber med deg i stedet for deg, og tar oss tid til å forstå hvem du er, og det er denne oppmerksomheten på detaljer som sikrer at vi hjelper deg å oppnå de resultatene du leter etter. Ved å forstå verdiene dine, merkevaren, produktet ditt og publikumet ditt, leverer vi skreddersydde markedsføringsløsninger som snakker til kundene dine og bygger videre på merkevarebildet ditt.

 

Misjon

Økt salg og vekst

Arbeidet vårt er 100% fokusert på å generere nye leads og konvertering til kunder. Vi måler suksessen våres gjennom økt salg og vekst i bedriften.

Team
Vi ansetter flere dyktige folk

Bli en FAMM

Har du det som trengs for å bli neste Famm-medlem? Fyll ut skjemaet nedenfor med din informasjon og legg ved en søknad og CV.