fbpx

Sikker strategi avslører hvordan du  

får mer trafikk og nye kunder i løpet av de neste 90 dagene selv under covid-19

Råeste CRO-Byrå

De fleste bedrifter er som regel ute etter å øke lønnsomheten på hjemmesiden sin – og det er vel derfor du er her, eller hva? (CRO) Konverteringsoptimalisering, vil kunne hjelpe deg med akkurat dette. Kort fortalt, så handler det om hva du selv ønsker at dine besøkende (trafikk) skal gjøre på siden din. Er det å generere flere leads, påmelding til nyhetsbrev eller webinar, laste ned e-bok osv. Uansett hva det er, så er det veldig kritisk at man selv forstår hva som fungerer eller ikke fungerer for å kunne optimalisere det i fremtiden.  

Hver dag er vi kontakt med flere hundre bedrifter og responsen er det samme. «Kampanjen eller annonsen min nådde ut til flere tusen, 10 likes, 5 kommentarer og 2 delinger» hvor all trafikk blir sendt til en hjemmeside. Men hvor mange leads eller salg ble det? Enten er det en veldig lav konvertering ellers så aner de ikke. Vi i FAMM har troa på at man helst ikke skal promotere egen hjemmeside, men heller en unik landingsside for å øke konverteringen og ikke minst kunne måle kundereisen. Kjenner du deg igjen her, så ta kontakt eller stikk innom, så tar vi en hyggelig prat over en kopp kaffe. 

Hjem -- DRAFT TEST  markedsføring
VIKTIG MELDING FRA DAGLIG LEDER

Kjære bedriftseier,

Hva ville det betydd for deg eller din bedrift hvis du kunne doble eller til og med triple salgene dine de neste månedene.. uten å øke selve annonsebudsjettet.

De aller fleste i dag vet selv at digital markedsføring er fremtiden, er man ikke synlig på de ulike plattformene som f.eks Facebook, Instagram, Google eller LinkedIn, så vil ikke dine potensielle kunder finne deg.

Det virker kanskje veldig enkelt, men saken er at det har aldri vært vanskeligere for å få oppmerksomheten samtidig som konkurransen blir større og større. 

Dine potensielle kunder er der ute, de trenger bare å få den riktig oppmerksomhet fra deg.

Vi utvikler digitale strategier som fokuserer på konverteringer til økt salg fra dag en.

Og det er det som skiller oss fra andre, måten vi kommuniserer ut til markedet på og innhenter den nødvendige informasjonen for å lage en strategier som slår ut dine konkurrenter. 

Vi leverer resultater basert på det som virkelig betyr noe. Med en nøye planlagt strategi hjelper vi din bedrift med å oppnå mer trafikk som konverteres til leads og salg!

Så, hva tenker du? er du nysgjerrig og vil lære mer?

Bestill en gratis strategisamtale og vi vil kartlegge din bedrift, dine produkter og tjenester for å se hva vi kan gjøre sammen. 

Trykk på linken nedenfor og kom i gang i dag! 

VÅRE TJENESTER​

Vi hjelper deg med å vokse

Ved å forstå verdiene, merkevaren, produktet og publikumet ditt, leverer vi skreddersydde markedsføringssgtrategier som kommuniserer med markedet ditt. Alle tjenestene vi leverer er nøye satt sammen for å gi deg det beste utgangspunktet for å lykkes. 

Strategi "salgstrakt"
Øke salget ditt med denne kraftige maskinen som vil generere 200, 400 eller til og med 1000+ varme leads hver eneste måned.
Google
Tiltrekk de riktige kundene til din virksomheten når de søker etter dine produkter og tjenester.
Nettside
Vi lager hjemmesider med CRO strategi som øker konvertering og salg.
Sosiale Medier
Nå ut til et større publikum med annonsering på sosiale medier. Med riktig målretting kan du nå ut til akkurat de som er interessert i det du har å tilby.
Grafisk
Trenger du logo, ny identiet eller annet grafisk arbeid, så hjelper vi gjerne til.

Video
Trenger du å kommunisere et budskap eller et produkt til en bestemt målgruppe? Med levende bilder hjelper vi deg å nå ut til målgruppen din.

LAST NED GRATIS GUIDE

På under en måned genererte vi over 300+ nye varme leads på Facebook ved å følge disse 10 enkle stegene. Last ned vår gratis guide!

Markedsføringseksperter avslører bransjens hemmeligheter – “hvordan lage annonser som faktisk konverterer”

DIGITAL STRATEGI​

Salgstrakt "funnel"

Vi fokuserer 100% på konvertering

Når vi jobber med ditt merkevare, har vi et hovedfokus – ROI & konvertering. Kampanjeprosessen og utviklingen vår er fokusert på respons fra publikum, å skape strategier som engasjerer og konverterer til leads og salg.

Hvordan høres 200, 400 eller til og med 1000 nye varme leads ut for deg hver eneste måned? Vi utvikler de riktige digitale strategiene for din virksomhet som måles gjennom hele prosessen. 

REFERANSER

Les hva kunder sier om oss

Vi jobber ikke med hvem som helst, men de vi mener vi kan hjelpe, så garanterer vi alltid gode resultater i løpet av de første 90 dagene med oss.

Klar for å komme i gang?

Før du velger å samarbeide med oss i FAMM, så er det viktig at du gjør din egen «due diligence». Vi jobber ikke med alle kunder og det samme bør du tenke.

Men hvis vi det skulle vise seg at vi er en god match , så vet vi at alle bedrifter har ulike behov og utfordringer. Vi vil gjennom en nøye samtale med deg kartlegge hva du ønsker å oppnå og hvilke strategier som vil passe ditt behov og ikke minst budsjett.  

Book en gratis samtale i dag og se om du ønsker å bli en del av familien.